DIENSTEN

MAATWERK IS ONS WERK 

De wensen en ladingen van onze klanten zijn erg divers. Daarom beschikt H-Trans over de capaciteit en flexibiliteit om elke vraag aan te kunnen. Bijvoorbeeld het gescheiden vervoeren van zowel gekoelde als bevroren producten in één vrachtwagen. Maar ook het ontvangen, verpakken en tijdelijk opslaan van zendingen doen wij graag voor u. 

MODERN WAGENPARK 

H-Trans beschikt over meer dan 20 (vracht)wagens - van combo’s tot 24- tons vrachtwagens - die allemaal voldoen aan de strenge Euro 6 emissienorm. Dit betekent dat wij uw vracht in alle Europese steden en havens mogen afleveren, dus ook de Maasvlakte 2. Afgezien van de combo’s en busjes, zijn onze wagens ingericht voor koel- en/of vriestransport en voorzien van laadklep, scheidingswand en dubbele verdampers. 

OPSLAG EN CROSS DOCKING 

 Ons pand is voorzien van een moderne loods met een opslagcapaciteit van 200 m2 en een verhard en beveiligd buitenterrein van 450 m2. Hier kunnen wij inkomende goederen onder optimale omstandigheden ontvangen en desgewenst palletiseren en opslaan. Of het nu gaat om een voorraad gekoelde of ingevroren levensmiddelen of een lading scheepsonderdelen. 

24-UURS AANLEVERSERVICE 

Klanten kunnen 5 dagen per week tussen 08.00 en 17.00 uur goederen bij ons (laten) aanleveren. Omdat deze tijden soms niet haalbaar zijn, is het voor klanten buiten de regio Rotterdam mogelijk om – in overleg – later aan te leveren. Heeft u een spoedaanvraag, dan kunt u altijd bellen naar 06-51 38 18 72.  DAAROM H-TRANS:


  • Staat 24 uur per dag voor u klaar 
  • Euro 6-norm wagenpark (toegang tot alle Europese havens)
  • (Geconditioneerd) transport op maat: van 1 pallet tot 25 ton
  • Volledige afhandeling papierwerk mogelijk