OVER ONS

Begin jaren ’90 kreeg Frans Hartensveld sr. – destijds leverancier van gasflessen – de vraag van een klant of hij met zijn busje ‘even een palletje bij een schip kon afleveren’. Een vraag die de basis legde voor de oprichting van H-Trans in 1994, het transportbedrijf dat snel kleine vrachtjes kon afleveren bij schepen in de Rotterdamse haven. 

Wat begin 1994 in Brielle begon als eenmanszaak met een omgebouwde Iveco pick-up, is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerd 24/7 transportbedrijf met zo’n 30 medewerkers en een ultramodern wagenpark. 

Onze ervaren chauffeurs rijden door heel Europa en bevoorraden gemiddeld 250 boten per week. Sinds 2013 is H-Trans gevestigd aan de Ohmweg 14 in Spijkenisse. Hier beschikken we over een (geconditioneerde) opslagruimte van circa 200 m2 en een verhard en beveiligd buitenterrein van zo’n 450 m2. Kortom, inkomende goederen zijn bij ons in goede handen.


H-Trans is AEO gecertificeerd. Met deze erkenning als betrouwbare schakel in de transportketen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.